Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1197
Назва: Гастрономічна культура Миколаївщини (на прикладі місцевих ЗРГ)
Автори: Хованська, В. В.
Безверхня, А. П.
Ключові слова: кулінарне мистецтво
гастрономічна культура
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Хованська В. В. Гастрономічна культура Миколаївщини (на прикладі місцевих ЗРГ) / В. В. Хованська, А. П. Безверхня ; наук. кер. В. С. Доній // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 200-203
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1197
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хованська_Безвверхня_200-203.pdf287,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.