Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1197
Назва: | Гастрономічна культура Миколаївщини (на прикладі місцевих ЗРГ) |
Автори: | Хованська, В. В. Безверхня, А. П. |
Ключові слова: | кулінарне мистецтво гастрономічна культура |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Хованська В. В. Гастрономічна культура Миколаївщини (на прикладі місцевих ЗРГ) / В. В. Хованська, А. П. Безверхня ; наук. кер. В. С. Доній // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 200-203 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1197 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хованська_Безвверхня_200-203.pdf | 287,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.