Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1228
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарцей, Є.-
dc.date.accessioned2019-02-11T10:31:59Z-
dc.date.available2019-02-11T10:31:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМарцей Є. Характеристика і особливості ентічних кафе та ресторанів м. Одеси / Є. Марцей ; наук. кер. О. В. Гаврилова // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 67-72.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1228-
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectетнічні кафеuk_UA
dc.titleХарактеристика і особливості ентічних кафе та ресторанів м. Одесиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Марцей_67-72.pdf303,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.