Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1410
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2020-09-18T08:24:20Z | - |
dc.date.available | 2020-09-18T08:24:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємстві / А. О. Обозна, Н. М. Шабельник, І. А. Федотов // Інвестиції: практика та досвід. – 2019. – № 13. – С. 17-23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1410 | - |
dc.subject | Ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | Ринок ресторанних послуг | uk_UA |
dc.title | Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозна А.О., Шабельник Н.М., Федотов І.А._17-23.pdf | 562,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.