Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1977
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Shabelnik, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Шабельник, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-03T14:08:48Z | - |
dc.date.available | 2022-02-03T14:08:48Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Global factors and development prospects hotel and restaurant business=Глобальні фактори і перспективи розвитку готельноресторанного бізнесу / Alona Obozna, Nataliia Shabelnik, Kateryna Ruban, Tatyana Alekseeva // Konceptualne podstawy i tendencje w zakresie rozwoju procesów społeczno-ekonomicznych = Conceptual bases and trends for development of social-economic processes = Концептуальні засади та тенденції розвитку соціально-економічних процесів : мonograph / edited : Alona Ohiienko, Tadeusz Pokusa. – Opole, 2019. – P. 194-201. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1977 | - |
dc.subject | Готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Global factors and development prospects hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.title.alternative | Глобальні фактори і перспективи розвитку готельноресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2019_194-201.pdf | 2,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.