Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2298
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко, Ю. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-19T05:41:33Z | - |
dc.date.available | 2023-09-19T05:41:33Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бойко Ю. С. Ресторанне господарство як складова частина готельного бізнесу : міждисциплінарна курсова робота / Ю. С. Бойко ; наук. кер. Н. М. Шабельник. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2022. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2298 | - |
dc.subject | курсова робота | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Ресторанне господарство як складова частина готельного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Курсові роботи ГРС |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бойко Ю..pdf | 275,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.