Готельно-ресторанний та туристичний бізнес : [51] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 51
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2021ТуроперейтингБондарчук-Чугіна, І. Ю.
2021Туристичне краєзнавствоБондарчук-Чугіна, І. Ю.
2021Круїзний сервісБондарчук-Чугіна, І. Ю.
2018Культурно-історичний потенціал Північного Причорномор'я та актуальні питання розвитку регіонального туризмуБондарчук-Чугіна, І. Ю.
2021Trends in modern сultural tourism as an export strategy for tourism developmentБондарчук-Чугіна, І. Ю.; Орлова, О. В.; Bondarchuk-Chugina, I.; Orlova, О.
2020Ways to invest in developing cultural tourism based on the conservation and value of the cultural heritage of the Northern Black SeaБондарчук-Чугіна, І. Ю.; Орлова, О. В.; Bondarchuk-Chugina, І.; Orlova, О.
2019Tendencies and strategies of cultural tourism development in UkraineБондарчук-Чугіна, І. Ю.; Bondarchuk-Chugina, I.
2021Synergy of innovative behavioral indicators as an innovative tool in HR managementShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2020Application of modern technologies in personnel management of the organizationShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2020The role of innovative marketing strategies in the hospitality industryShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2020Agrohotel as a promising direction for the development of hotel business in the field of rural tourismShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2019Global factors and development prospects hotel and restaurant businessShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2018Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспектШабельник, Н. М.
2018Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспектШабельник, Н. М.
2019Національна програма розвитку «культурного туризму» України ХХІ ст. : аксіологічний аспектБондарчук-Чугіна, І. Ю.; Орлова, О. В.
2018Туристична діяльність як засіб актуалізації культурних регіональних ресурсівБондарчук-Чугіна, І. Ю.
2018Особливості сучасного туризму та його значення для розвитку суспільства ХХI ст.Бондарчук-Чугіна, І. Ю.
2018Тенденції та стратегія розвитку туризму в Україні в ХХІ ст.Бондарчук-Чугіна, І. Ю.
2017Использование иностранного языка как инструмента межкультурной коммуникации: аксиологический аспектБондарчук-Чугіна, І. Ю.
2019Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємствіШабельник, Н. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 51