Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/374
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтиценко, О. В.-
dc.date.accessioned2017-12-19T09:45:12Z-
dc.date.available2017-12-19T09:45:12Z-
dc.date.issued2013-12-
dc.identifier.citationСтиценко О. Інновації в сфері ресторанного господарства України / О. Стиценко // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку туризму», (Миколаїв, 3 грудня 2013 р.) / [відп. за вип. М. М. Прокопенко]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2013. – С. 39-41.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/374-
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.titleІнновації в сфері ресторанного господарства Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2013 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стиценко-39-41.pdf265,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.