Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/459
Назва: Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини
Автори: Сарксян, С. Н.
Ключові слова: ресторанний бізнес
культура
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Сарксян С. Н. Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини / С. Н. Сарксян ; наук. кер. О. В. Гаврилова // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 35-38.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/459
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сарксян-35-38.pdf210,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.