Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/986
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, О. В.-
dc.date.accessioned2018-06-11T11:05:57Z-
dc.date.available2018-06-11T11:05:57Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМельник О. В. Гостинність у розвитку гастрономічного туризмі (на прикладі м. Львів) / О. В. Мельник ; наук. кер. О. В. Недзевецька // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2016. – Ч. 2. – С. 89-95.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/986-
dc.subjectкультура гостинностіuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectрегіональний туризмuk_UA
dc.titleГостинність у розвитку гастрономічного туризмі (на прикладі м. Львів)uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник.pdf1,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.