Перегляд зібрання за групою - Автори Шабельник, Н. М.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 3 до 17 із 17 < назад 
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2019Global factors and development prospects hotel and restaurant businessShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2018Strategic management of hotel industry enterprisesObozna, A.; Shabelnik, N.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М.
2021Synergy of innovative behavioral indicators as an innovative tool in HR managementShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2019Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємствіШабельник, Н. М.
2019Напрями удосконалення системи ресторанного обслуговуванняШабельник, Н. М.
2018Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспектШабельник, Н. М.
2018Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарстваРубан, К. М.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М.
2018Ресторанна справаШабельник, Н. М.
2018Ресторанна справаШабельник, Н. М.
2018Стандартизація, сертифікація, метрологіяШабельник, Н. М.
2018Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніАлексєєва, Т. А.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М.
2018Сучасні тенденції розвитку туризмуАлєксєєва, Т. А.; Шабельник, Н. М.
2017Іnnovative aspects in tourism: regional aspectsShabelnik, N. M.; Шабельник, Н. М.
2022Інновації та smart-тенденції в індустрії гостинностіШабельник, Н. М.
2018Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспектШабельник, Н. М.