Browsing by Author Шабельник, Н. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2020Agrohotel as a promising direction for the development of hotel business in the field of rural tourismShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2020Application of modern technologies in personnel management of the organizationShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2019Global factors and development prospects hotel and restaurant businessShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2018Strategic management of hotel industry enterprisesObozna, A.; Shabelnik, N.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М.
2021Synergy of innovative behavioral indicators as an innovative tool in HR managementShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2020The role of innovative marketing strategies in the hospitality industryShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2019Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємствіШабельник, Н. М.
2019Напрями удосконалення системи ресторанного обслуговуванняШабельник, Н. М.
2018Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспектШабельник, Н. М.
2018Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарстваРубан, К. М.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М.
2018Ресторанна справаШабельник, Н. М.
2018Ресторанна справаШабельник, Н. М.
2018Стандартизація, сертифікація, метрологіяШабельник, Н. М.
2018Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніАлексєєва, Т. А.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М.
2018Сучасні тенденції розвитку туризмуАлєксєєва, Т. А.; Шабельник, Н. М.
2017Іnnovative aspects in tourism: regional aspectsShabelnik, N. M.; Шабельник, Н. М.
2018Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспектШабельник, Н. М.