DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори Шабельник, Н. М.
Результати 1 до 17 із 17
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2020 | Agrohotel as a promising direction for the development of hotel business in the field of rural tourism | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2020 | Application of modern technologies in personnel management of the organization | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2019 | Global factors and development prospects hotel and restaurant business | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Strategic management of hotel industry enterprises | Obozna, A.; Shabelnik, N.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М. |
| 2021 | Synergy of innovative behavioral indicators as an innovative tool in HR management | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2019 | Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємстві | Шабельник, Н. М. |
| 2019 | Напрями удосконалення системи ресторанного обслуговування | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспект | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | Рубан, К. М.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Ресторанна справа | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Ресторанна справа | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Стандартизація, сертифікація, метрологія | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні | Алексєєва, Т. А.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Сучасні тенденції розвитку туризму | Алєксєєва, Т. А.; Шабельник, Н. М. |
| 2017 | Іnnovative aspects in tourism: regional aspects | Shabelnik, N. M.; Шабельник, Н. М. |
| 2022 | Інновації та smart-тенденції в індустрії гостинності | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект | Шабельник, Н. М. |