Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1179
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приходько, Я. П. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-20T08:57:32Z | - |
dc.date.available | 2018-12-20T08:57:32Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Приходько Я. П. Культурно-історичні аспекти формування української національної кухні / Я. П. Приходько ; наук. кер. О. В. Орлова // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 134-138. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1179 | - |
dc.subject | українська національна кухня | uk_UA |
dc.subject | історичний аспект | uk_UA |
dc.title | Культурно-історичні аспекти формування української національної кухні | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Приходько_134-138.pdf | 295,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.