Please use this identifier to cite or link to this item:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1179
Title: | Культурно-історичні аспекти формування української національної кухні |
Authors: | Приходько, Я. П. |
Keywords: | українська національна кухня історичний аспект |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Приходько Я. П. Культурно-історичні аспекти формування української національної кухні / Я. П. Приходько ; наук. кер. О. В. Орлова // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 134-138. |
URI: | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1179 |
Appears in Collections: | Тези доповідей студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Приходько_134-138.pdf | 295,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.