Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1237
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хованська, В. | - |
dc.contributor.author | Безверхня, А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-11T10:55:42Z | - |
dc.date.available | 2019-02-11T10:55:42Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Хованська В. Роль food-фестивалів у розвитку гастрономічної культури Миколаївщини / В. Хованська, А. Безверхня ; наук. кер. В. С. Доній // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 100-103. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1237 | - |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | food-фестивалів | uk_UA |
dc.subject | гастрономічна культура | uk_UA |
dc.title | Роль food-фестивалів у розвитку гастрономічної культури Миколаївщини | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хованська_Безверхня_100-103.pdf | 215,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.