Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 14.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Application of modern technologies in personnel management of the organizationShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2019Global factors and development prospects hotel and restaurant businessShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2020Agrohotel as a promising direction for the development of hotel business in the field of rural tourismShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2021Synergy of innovative behavioral indicators as an innovative tool in HR managementShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2019Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємствіШабельник, Н. М.
2018Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспектШабельник, Н. М.
2018Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспектШабельник, Н. М.
2019Напрями удосконалення системи ресторанного обслуговуванняШабельник, Н. М.
2018Стандартизація, сертифікація, метрологіяШабельник, Н. М.
2018Ресторанна справаШабельник, Н. М.