Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1894
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гончарова, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-03T11:50:54Z | - |
dc.date.available | 2021-12-03T11:50:54Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Гончарова А. А. Особливості фірмового стилю кондитерських України / А. А. Гончарова ; наук. кер. Ю. В. Одробінський // Культурологічні трансформації ХХІ ст.: від теорії до практики : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, (18 листопада 2021 р.) / [редкол.: В. Л. Мозговий (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2021. – С. 139-141. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1894 | - |
dc.subject | фірмовий стиль | uk_UA |
dc.subject | кондитерські фабрики | uk_UA |
dc.title | Особливості фірмового стилю кондитерських України | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гончарова А. А._139-141.pdf | 273 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.