Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1894
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончарова, А. А.-
dc.date.accessioned2021-12-03T11:50:54Z-
dc.date.available2021-12-03T11:50:54Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГончарова А. А. Особливості фірмового стилю кондитерських України / А. А. Гончарова ; наук. кер. Ю. В. Одробінський // Культурологічні трансформації ХХІ ст.: від теорії до практики : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, (18 листопада 2021 р.) / [редкол.: В. Л. Мозговий (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2021. – С. 139-141.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1894-
dc.subjectфірмовий стильuk_UA
dc.subjectкондитерські фабрикиuk_UA
dc.titleОсобливості фірмового стилю кондитерських Україниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гончарова А. А._139-141.pdf273 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.