Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1949
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидоренко, А. І.-
dc.date.accessioned2022-01-21T10:03:31Z-
dc.date.available2022-01-21T10:03:31Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСидоренко А. І. Технології та практики формування конкурентоздатного фахівця : метод. рекомендації для самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / А. І. Сидоренко. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2021. – 9 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1949-
dc.subjectТехнології та практики формування конкурентоздатного фахівцяuk_UA
dc.titleТехнології та практики формування конкурентоздатного фахівцяuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інформаційна, бібліотечна та архівна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технол. і практ. форм. конкур. фахівця Метод. реком до СРС 2021.pdf533,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.