Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1949
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидоренко, А. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T10:03:31Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T10:03:31Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Сидоренко А. І. Технології та практики формування конкурентоздатного фахівця : метод. рекомендації для самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / А. І. Сидоренко. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2021. – 9 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1949 | - |
dc.subject | Технології та практики формування конкурентоздатного фахівця | uk_UA |
dc.title | Технології та практики формування конкурентоздатного фахівця | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інформаційна, бібліотечна та архівна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технол. і практ. форм. конкур. фахівця Метод. реком до СРС 2021.pdf | 533,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.