Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1966
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШабельник, Н. М.-
dc.date.accessioned2022-02-03T11:19:45Z-
dc.date.available2022-02-03T11:19:45Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationНапрями удосконалення системи ресторанного обслуговування / А. О. Обозна, Н. М. Шабельник, В. С. Плахотний // Ефективна економіка. – 2019. – №1.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1966-
dc.subjectРесторанна справаuk_UA
dc.titleНапрями удосконалення системи ресторанного обслуговуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шабельник.pdf297,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.