Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2070
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скляренко, Н. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-09T09:44:10Z | - |
dc.date.available | 2022-06-09T09:44:10Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Скляренко Н. Ю. Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готелі : міждисциплінарна курсова робота / Н. Ю. Скляренко ; наук. кер. Н. М. Шабельник. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2022. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2070 | - |
dc.subject | Курсова работа | uk_UA |
dc.subject | Готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готелі | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Курсові роботи ГРС |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Скляренко Н..pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.