Please use this identifier to cite or link to this item:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2070
Title: | Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готелі |
Authors: | Скляренко, Н. Ю. |
Keywords: | Курсова работа Готельно-ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Скляренко Н. Ю. Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готелі : міждисциплінарна курсова робота / Н. Ю. Скляренко ; наук. кер. Н. М. Шабельник. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2022. |
URI: | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2070 |
Appears in Collections: | Курсові роботи ГРС |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Скляренко Н..pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.