Please use this identifier to cite or link to this item:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2072
Title: | Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарства |
Authors: | Юрченко, К. В. |
Keywords: | Курсова работа Готельно-ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Юрченко К. В. Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарства : міждисциплінарна курсова робота / К. В. Юрченко ; наук. кер. Н. М. Шабельник. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2022. |
URI: | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2072 |
Appears in Collections: | Курсові роботи ГРС |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Юрченко К..pdf | 360,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.