Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2298
Назва: Ресторанне господарство як складова частина готельного бізнесу
Автори: Бойко, Ю. С.
Ключові слова: курсова робота
ресторанне господарство
готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Бойко Ю. С. Ресторанне господарство як складова частина готельного бізнесу : міждисциплінарна курсова робота / Ю. С. Бойко ; наук. кер. Н. М. Шабельник. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2022.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2298
Розташовується у зібраннях:Курсові роботи ГРС

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко Ю..pdf275,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.