Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/986
Назва: Гостинність у розвитку гастрономічного туризмі (на прикладі м. Львів)
Автори: Мельник, О. В.
Ключові слова: культура гостинності
гастрономічний туризм
регіональний туризм
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Мельник О. В. Гостинність у розвитку гастрономічного туризмі (на прикладі м. Львів) / О. В. Мельник ; наук. кер. О. В. Недзевецька // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2016. – Ч. 2. – С. 89-95.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/986
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник.pdf1,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.