Перегляд зібрання за групою - Заголовки

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 135 до 154 із 2155 < назад   далі >
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2016Аналіз діяльності центрів дитячо-юнацького туризму в УкраїніПопович, М. Б.
2015Аналіз етапів формування теорії туризмуСіжук, М. О.; Карпенко, К. О.
2017Аналіз забезпеченості закладами ресторанного господарства м. Івано-ФранківськГоянюк, О. М.
2018Аналіз культурно-історичного рекреаційного потенціалу (на прикладі Херсонської області)Орлова, О. В.; Ігнатенко, А. О.
2021Аналіз методів навчання, які використовуються у процесі здійснення навчально-пізнавальної діяльності в класах гітари мистецьких навчальних закладів початкового рівняДемакова, К. О.
2021Аналіз музичних творівІванова, В. Л.
2015Аналіз особливостей молодіжного дозвілляВозняк, М.
2022Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готеліСкляренко, Н. Ю.
2016Аналіз поняття «текст» у культурологічному та лінгвістичному аспектахІванова, Л. О.
2016Аналіз проблеми екстремального туризму в УкраїніВасильєва, Ж.
2017Аналіз проблеми хорового репертуару при підготовці вчителя музики: національно-регіональний компонентУдич, О. А.
2023Аналіз розвитку індустрії туризму в Україні в умовах російсько-української війниКізюн, А. Г.; Гуцал, Л. А.; Цуркан, І. М.
2019Аналіз стану розвитку вітчизняної туристичної галузі у відповідності з міжнародними рекомендаціями статистичних показниківОбозна, А. О.; Гаврилова, О. В.; Федотов, І. А.
2016Аналіз стану і використання фортифікаційних споруд Івано-Франківської областіПрокопів, Х. І.
2019Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємств-
2019Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємствіШабельник, Н. М.
2014Аналіз сучасної рекреаційної діяльності, стан та перспективи розвиткуМельник, Л. В.; Буднік, Г. В.; Хоменко, К. А.
2020Аналіз тематичного розподілу журнальної періодикиБриндак, С.
2022Аналіз типів харчування в готелях різних категорійХиврич, А. О.
2016Аналіз факторів туристичної привабливості РЛП «Гранітно-Степове Побужжя»Коваленко, Т. Л.