Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Інституційний репозитарій МФ КНУКІМ
Перегляд зібрання за групою - Теми Готельно-ресторанна справа
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 4 із 4
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Directions of improvement of organization of tourist activity of Ukraine on the example of foreign countrie
Ohiienko, M.
;
Огієнко, М. М.
2019
Formation of the product quality system at the hotel-restaurant type enterprise
Ohiienko, M.
;
Огієнко, М. М.
2019
The current state of human potential of Ukraine: the regional section
Ohiienko, M.
;
Ohiienko, A.
;
Огієнко, М. М.
;
Огієнко, А. В.
2022
Інновації та smart-тенденції в індустрії гостинності
Шабельник, Н. М.