DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми Готельно-ресторанний бізнес
Результати 1 до 10 із 10
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2020 | Agrohotel as a promising direction for the development of hotel business in the field of rural tourism | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2019 | Global factors and development prospects hotel and restaurant business | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2022 | Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готелі | Скляренко, Н. Ю. |
| 2022 | Аналіз типів харчування в готелях різних категорій | Хиврич, А. О. |
| 2022 | Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарства | Юрченко, К. В. |
| 2018 | Ресторанна справа | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Ресторанна справа | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Стандартизація, сертифікація, метрологія | Шабельник, Н. М. |
| 2022 | Сучасний стан розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні | Нікітіна, А. В |
| 2022 | Типи меблів та їхнє розміщення в готельно-ресторанних комплексах» (на прикладі готелю «Reikartz River», Миколаїв) | Сапронова, М. С. |