Перегляд зібрання за групою - Теми Готельно-ресторанний бізнес

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Agrohotel as a promising direction for the development of hotel business in the field of rural tourismShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2019Global factors and development prospects hotel and restaurant businessShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2022Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готеліСкляренко, Н. Ю.
2022Аналіз типів харчування в готелях різних категорійХиврич, А. О.
2022Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарстваЮрченко, К. В.
2018Ресторанна справаШабельник, Н. М.
2018Ресторанна справаШабельник, Н. М.
2018Стандартизація, сертифікація, метрологіяШабельник, Н. М.
2022Сучасний стан розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніНікітіна, А. В
2022Типи меблів та їхнє розміщення в готельно-ресторанних комплексах» (на прикладі готелю «Reikartz River», Миколаїв)Сапронова, М. С.