Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Інституційний репозитарій МФ КНУКІМ
Перегляд зібрання за групою - Теми Ресторанна справа
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 6 із 6
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємств
-
2019
Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємстві
Шабельник, Н. М.
2019
Напрями удосконалення системи ресторанного обслуговування
Шабельник, Н. М.
2018
Ресторанна справа
Шабельник, Н. М.
2018
Ресторанна справа
Шабельник, Н. М.
2018
Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект
Шабельник, Н. М.