Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1162
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрилова, Є. О.-
dc.date.accessioned2018-12-20T07:14:41Z-
dc.date.available2018-12-20T07:14:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКрилова Є. О. Сучасне кулінарне мистецтво / Є. О. Крилова ; наук. кер. Г. А. Гарбар // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 75-77.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1162-
dc.subjectкулінарне мистецтвоuk_UA
dc.titleСучасне кулінарне мистецтвоuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крилова_75-77.pdf294,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.