Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1165
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛитвиненко, О. О.-
dc.contributor.authorОщєпкова, В. В.-
dc.date.accessioned2018-12-20T07:21:06Z-
dc.date.available2018-12-20T07:21:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЛитвиненко О. О. Гастрономічний туризм – складова сучасної культури / О. О. Литвиненко, В. В. Ощєпкова ; наук. кер. В. С. Доній // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 85-88.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1165-
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectтуризм гастрономічнийuk_UA
dc.titleГастрономічний туризм – складова сучасної культуриuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литвиненко_Ощепкова_85-88.pdf287,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.