Please use this identifier to cite or link to this item: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1197
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХованська, В. В.-
dc.contributor.authorБезверхня, А. П.-
dc.date.accessioned2018-12-20T09:42:18Z-
dc.date.available2018-12-20T09:42:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationХованська В. В. Гастрономічна культура Миколаївщини (на прикладі місцевих ЗРГ) / В. В. Хованська, А. П. Безверхня ; наук. кер. В. С. Доній // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 200-203uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1197-
dc.subjectкулінарне мистецтвоuk_UA
dc.subjectгастрономічна культураuk_UA
dc.titleГастрономічна культура Миколаївщини (на прикладі місцевих ЗРГ)uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хованська_Безвверхня_200-203.pdf287,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.