Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1222
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКнязєва, Е. Ю.-
dc.contributor.authorОбозна, А. О.-
dc.date.accessioned2019-02-08T15:20:54Z-
dc.date.available2019-02-08T15:20:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКнязєва Е. Ю. Сучасні технології в управлінні ефективністю ресторанної сфери / Е. Ю. Князєва, А. О. Обозна // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 43-45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1222-
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.titleСучасні технології в управлінні ефективністю ресторанної сфериuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Князєва_Обозна_43-45.pdf205,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.