Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1237
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХованська, В.-
dc.contributor.authorБезверхня, А.-
dc.date.accessioned2019-02-11T10:55:42Z-
dc.date.available2019-02-11T10:55:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationХованська В. Роль food-фестивалів у розвитку гастрономічної культури Миколаївщини / В. Хованська, А. Безверхня ; наук. кер. В. С. Доній // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 100-103.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1237-
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectfood-фестивалівuk_UA
dc.subjectгастрономічна культураuk_UA
dc.titleРоль food-фестивалів у розвитку гастрономічної культури Миколаївщиниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хованська_Безверхня_100-103.pdf215,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.