Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1410
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2020-09-18T08:24:20Z-
dc.date.available2020-09-18T08:24:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємстві / А. О. Обозна, Н. М. Шабельник, І. А. Федотов // Інвестиції: практика та досвід. – 2019. – № 13. – С. 17-23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1410-
dc.subjectРесторанна справаuk_UA
dc.subjectРинок ресторанних послугuk_UA
dc.titleАналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обозна А.О., Шабельник Н.М., Федотов І.А._17-23.pdf562,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.