Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Інституційний репозитарій МФ КНУКІМ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кафедра івент-менеджменту та соціальних комунікацій
Бакалаврські роботи ІБАС
Готельно-ресторанний та туристичний бізнес
Курсові роботи ГРС
Силабуси
Івент-менеджмент
Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Типи меблів та їхнє розміщення в готельно-ресторанних комплексах» (на прикладі готелю «Reikartz River», Миколаїв)
Сапронова, М. С.
2022
Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готелі
Скляренко, Н. Ю.
2022
Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарства
Юрченко, К. В.
2022
Сучасний стан розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Нікітіна, А. В
2022
Аналіз типів харчування в готелях різних категорій
Хиврич, А. О.
Перегляд
Автор
1
Нікітіна, А. В
1
Сапронова, М. С.
1
Скляренко, Н. Ю.
1
Хиврич, А. О.
1
Юрченко, К. В.
Тема
5
Готельно-ресторанний бізнес
за датою випуску
5
2022
Has File(s)
5
true