Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2022Типи меблів та їхнє розміщення в готельно-ресторанних комплексах» (на прикладі готелю «Reikartz River», Миколаїв)Сапронова, М. С.
2022Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готеліСкляренко, Н. Ю.
2022Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарстваЮрченко, К. В.
2022Сучасний стан розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніНікітіна, А. В
2022Аналіз типів харчування в готелях різних категорійХиврич, А. О.
2019Global factors and development prospects hotel and restaurant businessShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2020Agrohotel as a promising direction for the development of hotel business in the field of rural tourismShabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М.
2018Стандартизація, сертифікація, метрологіяШабельник, Н. М.
2018Ресторанна справаШабельник, Н. М.
2018Ресторанна справаШабельник, Н. М.