Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1940
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шабельник, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T05:04:17Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T05:04:17Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Ресторанна справа : метод. рекомендації з організації самостійної та індівідуальної роботи студентів 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Н. М. Шабельник. - Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1940 | - |
dc.subject | Ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | Готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шабельник_Ресторанна справа.docx | 74,68 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.