Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1967
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШабельник, Н. М.-
dc.date.accessioned2022-02-03T11:28:12Z-
dc.date.available2022-02-03T11:28:12Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємстві / А. О. Обозна, Н. М. Шабельник, І. А. Федотов // Інвестиції: практика та досвід. – 2019. – № 13. – С. 17-23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1967-
dc.subjectРесторанна справаuk_UA
dc.subjectРесторанні послугиuk_UA
dc.subjectСучасний ринокuk_UA
dc.titleАналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шабельник Н.М._17-23.pdf562,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.