Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1977
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorShabelnik, Nataliia-
dc.contributor.authorШабельник, Н. М.-
dc.date.accessioned2022-02-03T14:08:48Z-
dc.date.available2022-02-03T14:08:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationGlobal factors and development prospects hotel and restaurant business=Глобальні фактори і перспективи розвитку готельноресторанного бізнесу / Alona Obozna, Nataliia Shabelnik, Kateryna Ruban, Tatyana Alekseeva // Konceptualne podstawy i tendencje w zakresie rozwoju procesów społeczno-ekonomicznych = Conceptual bases and trends for development of social-economic processes = Концептуальні засади та тенденції розвитку соціально-економічних процесів : мonograph / edited : Alona Ohiienko, Tadeusz Pokusa. – Opole, 2019. – P. 194-201.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1977-
dc.subjectГотельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleGlobal factors and development prospects hotel and restaurant businessuk_UA
dc.title.alternativeГлобальні фактори і перспективи розвитку готельноресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2019_194-201.pdf2,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.