Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Інституційний репозитарій МФ КНУКІМ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кафедра івент-менеджменту та соціальних комунікацій
Готельно-ресторанний та туристичний бізнес
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-7 зі 7.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект
Шабельник, Н. М.
2018
Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспект
Шабельник, Н. М.
2018
Стандартизація, сертифікація, метрологія
Шабельник, Н. М.
2018
Ресторанна справа
Шабельник, Н. М.
2018
Ресторанна справа
Шабельник, Н. М.
2018
Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Алексєєва, Т. А.
;
Обозна, А. О.
;
Шабельник, Н. М.
2018
Strategic management of hotel industry enterprises
Obozna, A.
;
Shabelnik, N.
;
Обозна, А. О.
;
Шабельник, Н. М.
Перегляд
Автор
2
Обозна, А. О.
1
Obozna, A.
1
Shabelnik, N.
1
Алексєєва, Т. А.
Тема
1
технологічні інновації
1
Туристична діяльність
1
інноваційний потенціал
1
інновації
.
< попередня
Has File(s)
7
true