Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 537
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2019 | Бібліотеки Китаю: від епохи Чжоу до сьогодення | Луковська, Ю. С. |
| 2019 | Нормативно-правове забезпечення процесу децентралізації влади в Україні | Липовська, К. В. |
| 2019 | Туризм у контексті процесів міжнародної економічної інтеграції | Лапинська, Н. І. |
| 2019 | Переосмислення культурної спадщини у літературі постмодернізму | Козак, Л. І. |
| 2019 | Інформаційне забезпечення підготовки, прийняття та реалізації управлінських рішень | Карпенко, К. О. |
| 2019 | Ребрендинг бібліотек: сучасні практики | Зєлєнкова, О. В. |
| 2019 | Розроблення клуб-готелю категорії 4 зірки на 70 номерів у оболонському районі м. Києва | Дробот, Є. В. |
| 2019 | Емоційний стан як проблема професійного становлення актора | Дорошина, В. В. |
| 2019 | Відображення культурних особливостей у фразеологізмах | Довганюк, А. О. |
| 2019 | Соціокультурні аспекти формування інклюзивного середовища | Джоган, Д. М. |
| 2019 | Особливості організації дозвілля в парках на прикладі Північної Америки | Бриневська, М. С. |
| 2019 | Соціокультурні заходи у Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва | Алієв, А. Р. |
| 2019 | Практичне застосування соціальних комунікацій та інформаційних технологій у суспільстві | Хабарова, К. |
| 2019 | Тайм-менеджмент як сучасна стратегія управління часом | Тимченко, М. С. |
| 2019 | Соціальна мережа Facebook як простір взаємодії органів державної влади та громадськості | Сакалюк, Н. О. |
| 2018 | Вплив івентів на формування іміджу Миколаївщини | Чудик, В.; Місюкевич, С. |
| 2018 | Роль food-фестивалів у розвитку гастрономічної культури Миколаївщини | Хованська, В.; Безверхня, А. |
| 2018 | Аналіз інтернет сайтів турфірм м. Миколаєва | Тимченко, М. |
| 2018 | Комп’ютерні системи бронювання туристичних послуг | Сербін, Г. М. |
| 2018 | Фестивальний туризм як форма популяризації туристичних ресурсів регіону | Сакалюк, Н. О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 537