Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/982
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрилова, Є. І.-
dc.date.accessioned2018-06-11T09:55:11Z-
dc.date.available2018-06-11T09:55:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКрилова Є. І. Інноваційні види послуг у ресторанному бізнесі / Є. І. Крилова ; наук. кер. Г. А. Гарбар // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2016. – Ч. 2. – С. 74-78.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/982-
dc.subjectінноваційні послугиuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.titleІнноваційні види послуг у ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крилова.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.