Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/990
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОщєпкова, В. Р.-
dc.date.accessioned2018-06-11T11:34:30Z-
dc.date.available2018-06-11T11:34:30Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationОщєпкова В. Р. Студентський харч нашого університету / В. Р. Ощепкова ; наук. кер. Н. М. Шабельник // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2016. – Ч. 2. – С. 103-106.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/990-
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectтехнологія приготування їжіuk_UA
dc.titleСтудентський харч нашого університетуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ощєпкова.pdf961,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.