Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/990
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ощєпкова, В. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-11T11:34:30Z | - |
dc.date.available | 2018-06-11T11:34:30Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Ощєпкова В. Р. Студентський харч нашого університету / В. Р. Ощепкова ; наук. кер. Н. М. Шабельник // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2016. – Ч. 2. – С. 103-106. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/990 | - |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | технологія приготування їжі | uk_UA |
dc.title | Студентський харч нашого університету | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ощєпкова.pdf | 961,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.