Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1891-1900 зі 2206.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2017Использование иностранного языка как инструмента межкультурной коммуникации: аксиологический аспектБондарчук-Чугіна, І. Ю.
2019Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємствіШабельник, Н. М.
2018Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспектШабельник, Н. М.
2018Особливості сучасного туризму та його значення для розвитку суспільства ХХI ст.Бондарчук-Чугіна, І. Ю.
2018Туристична діяльність як засіб актуалізації культурних регіональних ресурсівБондарчук-Чугіна, І. Ю.
2018Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспектШабельник, Н. М.
2018Тенденції та стратегія розвитку туризму в Україні в ХХІ ст.Бондарчук-Чугіна, І. Ю.
2019Напрями удосконалення системи ресторанного обслуговуванняШабельник, Н. М.
2019Directions of improvement of organization of tourist activity of Ukraine on the example of foreign countrieOhiienko, M.; Огієнко, М. М.
2019Formation of the product quality system at the hotel-restaurant type enterpriseOhiienko, M.; Огієнко, М. М.