Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1237
Назва: Роль food-фестивалів у розвитку гастрономічної культури Миколаївщини
Автори: Хованська, В.
Безверхня, А.
Ключові слова: туризм
food-фестивалів
гастрономічна культура
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Хованська В. Роль food-фестивалів у розвитку гастрономічної культури Миколаївщини / В. Хованська, А. Безверхня ; наук. кер. В. С. Доній // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 100-103.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1237
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хованська_Безверхня_100-103.pdf215,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.