Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1429
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ohiienko, M. | - |
dc.contributor.author | Огієнко, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-22T13:09:17Z | - |
dc.date.available | 2020-09-22T13:09:17Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Ohiienko M. Formation of the product quality system at the hotel-restaurant type enterprise = Формування системи якості продукції на підприємствах готельно-ресторанного типу / Mykola Ohiienko, Artem Melnyk, Kristina Kravchenko // Konceptualne podstawy i tendencje w zakresie rozwoju procesów społeczno-ekonomicznych = Conceptual bases and trends for development of social-economic processes = Концептуальні засади та тенденції розвитку соціально-економічних процесів : мonograph / edited : Alona Ohiienko, Tadeusz Pokusa. – Opole, 2019. – P. 155-164. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1429 | - |
dc.subject | Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | Якість продукції | uk_UA |
dc.title | Formation of the product quality system at the hotel-restaurant type enterprise | uk_UA |
dc.title.alternative | Формування системи якості продукції на підприємствах готельно-ресторанного типу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
155-164.pdf | 9,93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.