Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1429
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorOhiienko, M.-
dc.contributor.authorОгієнко, М. М.-
dc.date.accessioned2020-09-22T13:09:17Z-
dc.date.available2020-09-22T13:09:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationOhiienko M. Formation of the product quality system at the hotel-restaurant type enterprise = Формування системи якості продукції на підприємствах готельно-ресторанного типу / Mykola Ohiienko, Artem Melnyk, Kristina Kravchenko // Konceptualne podstawy i tendencje w zakresie rozwoju procesów społeczno-ekonomicznych = Conceptual bases and trends for development of social-economic processes = Концептуальні засади та тенденції розвитку соціально-економічних процесів : мonograph / edited : Alona Ohiienko, Tadeusz Pokusa. – Opole, 2019. – P. 155-164.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1429-
dc.subjectГотельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectЯкість продукціїuk_UA
dc.titleFormation of the product quality system at the hotel-restaurant type enterpriseuk_UA
dc.title.alternativeФормування системи якості продукції на підприємствах готельно-ресторанного типуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
155-164.pdf9,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.