Please use this identifier to cite or link to this item: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1429
Title: Formation of the product quality system at the hotel-restaurant type enterprise
Other Titles: Формування системи якості продукції на підприємствах готельно-ресторанного типу
Authors: Ohiienko, M.
Огієнко, М. М.
Keywords: Готельно-ресторанна справа
Якість продукції
Issue Date: 2019
Citation: Ohiienko M. Formation of the product quality system at the hotel-restaurant type enterprise = Формування системи якості продукції на підприємствах готельно-ресторанного типу / Mykola Ohiienko, Artem Melnyk, Kristina Kravchenko // Konceptualne podstawy i tendencje w zakresie rozwoju procesów społeczno-ekonomicznych = Conceptual bases and trends for development of social-economic processes = Концептуальні засади та тенденції розвитку соціально-економічних процесів : мonograph / edited : Alona Ohiienko, Tadeusz Pokusa. – Opole, 2019. – P. 155-164.
URI: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1429
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
155-164.pdf9,93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.