Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1941
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШабельник, Н. М.-
dc.date.accessioned2022-01-21T05:05:57Z-
dc.date.available2022-01-21T05:05:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСтандартизація, сертифікація, метрологія : метод. рекомендації з організації самостійної та індівідуальної робіти студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Н. М. Шабельник. - Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1941-
dc.subjectСтандартизація, сертифікація, метрологіяuk_UA
dc.subjectГотельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleСтандартизація, сертифікація, метрологіяuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шабельник_Стандартизація, сертифікація, метрологія.docx122,65 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.