Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1941
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шабельник, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T05:05:57Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T05:05:57Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Стандартизація, сертифікація, метрологія : метод. рекомендації з організації самостійної та індівідуальної робіти студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Н. М. Шабельник. - Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1941 | - |
dc.subject | Стандартизація, сертифікація, метрологія | uk_UA |
dc.subject | Готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Стандартизація, сертифікація, метрологія | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шабельник_Стандартизація, сертифікація, метрологія.docx | 122,65 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.