Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1941
Назва: Стандартизація, сертифікація, метрологія
Автори: Шабельник, Н. М.
Ключові слова: Стандартизація, сертифікація, метрологія
Готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Стандартизація, сертифікація, метрологія : метод. рекомендації з організації самостійної та індівідуальної робіти студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Н. М. Шабельник. - Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1941
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шабельник_Стандартизація, сертифікація, метрологія.docx122,65 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.