Please use this identifier to cite or link to this item:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975
Title: | Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект |
Authors: | Шабельник, Н. М. |
Keywords: | Кулінарологія Ресторанна справа |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект / А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Вип. 30. – Ч. 1. – С.163-167. |
URI: | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975 |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
163-167.pdf | 875,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.