Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975
Название: | Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект |
Авторы: | Шабельник, Н. М. |
Ключевые слова: | Кулінарологія Ресторанна справа |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект / А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Вип. 30. – Ч. 1. – С.163-167. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975 |
Располагается в коллекциях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
163-167.pdf | 875,98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.